Wie in dit ijssalon in Duinbergen van een ijsje en van het zicht op zee geniet, zal wellicht niet meteen vermoeden dat de basisgrondstof vlakbij in de polders smaak krijgt. De koeien van Thierry Van Holm en Sandy Vantorre staan inderdaad op hun landbouwbedrijf in het pittoreske Hoeke rustig te grazen. Hun melk wordt op een ambachtelijke wijze tot roomijs verwerkt zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Thierry Van Holm behoort tot een vierde generatie van landbouwers en zijn bedrijf is eveneens een schoolvoorbeeld van hoe het productieprincipe van ‘korte keten’ vorm kan krijgen. Met een rijk assortiment aan roomijs als tastbaar en smakelijk resultaat.
Maandag | 10:00-20:00 |
---|---|
Dinsdag | 10:00-20:00 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 10:00-20:00 |
Vrijdag | 10:00-20:00 |
Zaterdag | 10:00-20:00 |
Zondag | 10:00-20:00 |
van april tem september - dagelijks bij mooi weer; van oktober tem maart open op weekends en feestdagen ,tijdens de paas- en zomervakantie open tot 22:00 uur
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.