Liefhebbers van lokaal gekweekt Belgisch blauw-wit rund zijn in het centrum van Heist aan het juiste adres. Slager Frederik Utterwulghe selecteert daarvoor bij boer Geert Bulcke in Knokke vrouwelijke runderen waarvan hij de kwartieren na een zorgvuldige rijping van twee weken vakkundig versnijdt. Met dezelfde zorg verwerkt hij het vlees van Brasvar varken tot beenham die hij tijdens het weekend zelfs verwarmd verkoopt. Bij de huisgemaakte charcuterie verdienen onder meer diverse patés, pensen en aperitiefworstjes extra aandacht. In het assortiment traiteurgerechten springen een aantal bereidingen volgens de recepten van Pascale Naessens in het oog.

Openingsuren

Maandag 07:30-12:30, 13:30-18:30
Dinsdag 07:30-12:30, 13:30-18:30
Woensdag 07:30-12:30, 13:30-18:30
Donderdag 07:30-12:30, 13:30-18:30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 07:30-12:30, 13:30-18:30
Zondag 07:30-12:30

Locatie

  • Kursaalstraat 76
    8300 Knokke-Heist

In de buurt

Royal Punjab

Kardinaal Mercierstraat 28
10:30-22:30

Vishandel Depaepe

Knokkestraat 20A
09:30-18:00

Moeder Babelutte

Lippenslaan 220
08:00-18:30

Moeder Babelutte

Graaf d'Ursellaan 6
08:00-18:30

Old Fisher

Heldenplein 33
12:00-14:00, 18:00-21:00
Tong Sing

Tong Sing

Vlamingstraat 64
11:30-14:00, 17:30-21:00