Liefhebbers van lokaal gekweekt Belgisch blauw-wit rund zijn in het centrum van Heist aan het juiste adres. Slager Frederik Utterwulghe selecteert daarvoor bij boer Geert Bulcke in Knokke vrouwelijke runderen waarvan hij de kwartieren na een zorgvuldige rijping van twee weken vakkundig versnijdt. Met dezelfde zorg verwerkt hij het vlees van Brasvar varken tot beenham die hij tijdens het weekend zelfs verwarmd verkoopt. Bij de huisgemaakte charcuterie verdienen onder meer diverse patés, pensen en aperitiefworstjes extra aandacht. In het assortiment traiteurgerechten springen een aantal bereidingen volgens de recepten van Pascale Naessens in het oog.
Maandag | 07:30-12:30, 13:30-18:30 |
---|---|
Dinsdag | 07:30-12:30, 13:30-18:30 |
Woensdag | 07:30-12:30, 13:30-18:30 |
Donderdag | 07:30-12:30, 13:30-18:30 |
Vrijdag | Gesloten |
Zaterdag | 07:30-12:30, 13:30-18:30 |
Zondag | 07:30-12:30 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.