Knokke telt onder het bakkersgild een aantal vaste waarden naast opvallende nieuwkomers die het rijke aanbod aan ambachtslui verder versterken en verdiepen. Boulangerie Henri op het Keith Haringplein in de wijk Duinenwater is daarvan een smakelijk voorbeeld. De nieuwe zaak met tearoom van James Swevers en echtgenote Annelies werd genoemd naar zijn vader Henri die eerst in Antwerpen en daarna in Blankenberge als bakker actief was. Kennis en expertise worden gelukkig verdergezet. Klanten hebben zicht op de oven met vulkanische steen en authentieke Franse kneders. James werkt met pure producten waaronder granen van eigen oogst afkomstig van een veldje in Westkapelle. Zijn polderbrood gemaakt met tarwe van Knokke-Heist is een schoolvoorbeeld van een lokaal korte keten product.
Maandag | 07:30-18:00 |
---|---|
Dinsdag | 07:30-18:00 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 07:30-18:00 |
Zaterdag | 07:30-18:00 |
Zondag | 07:30-18:00 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.