Back to search results

Caillou
1520

Verfijnd, afgelijnd en detailrijk. Vanuit de centrale, open keuken komen creaties die een doordachte en zorgvuldige hand verraden. Voor chef Sander Van de Walle is een gerecht pas helemaal af wanneer het er ook perfect uitziet. Zijn voorliefde voor desserten en fijne patisserie en zijn expertise in dat segment zien en proeven we al bij de eerste amuses. Een signatuur die hij doorheen het menu tot en met de mignardises strak aanhoudt. Knap hoe hij daarbij het evenwicht tussen smaak, textuur en presentatie bewaart. Zoals in een zeer intens en delicaat smakende tartaar van langoustine met granité van appel en citroengras. Zijn creaties smaken rijk, complex en zijn tegelijkertijd glashelder zodat veel uitleg niet meer nodig is. Ook dat is een kwaliteit.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Team

Camille Steenhuyse Gastvrouw
Frederik Deceuninck Eigenaar
Keith Couhysder Sommelier
Sander Van De Walle Chef

Ook aan te raden Restaurants

Il Trionfo

1520

Paul Parmentierlaan 203, Knokke-Heist

19:00-21:15

Escabèche

1520

Dumortierlaan 94, Knokke-Heist

12:00-13:30 — 19:00-21:00

Bristol

14,520

Zeedijk 291, Knokke-Heist

12:00-14:30