Het enkele jaren geleden opgestarte nieuwe concept staat nog altijd honkvast. Samen met echtgenote Sandra Vandegeuchte en chef en medevennoot Philip Vandamme bouwde Bart Desmidt zijn zaak om tot een kleinschalig restaurant met moderne zittoog waar via open keuken de connectie met de gast prominent is. Zoals we de chefs kennen, focussen ze met hun bereidingen op nobele producten die voor de ogen van de gasten in een vast belevingsmenu smaak en vorm krijgen. Met als leuze "van alle dingen, is eenvoud het moeilijkst na te bootsen" serveren de chefs afwisselend hun kleine gerechten met de nodige humor. Zoals coquilles, net uit de schelp gehaald, die op de plancha de juiste cuisson meekrijgen. Daarbij texturen van knolselder die voor beet en smeuïgheid zorgen terwijl het geheel is afgewerkt met zacht gerookte boter. Of kotelet van Pyrenees melklam met fijn randje smakelijk vet en asperges. Als extra een kommetje met het gegrild buikvlees en morieljes. Warme soufflé van comté met peer en mosterdzaad smaakt als het einde. Of toch niet helemaal. Lambada aardbeien met basilicum, vanille en vel van karnemelk vormen samen met mignardises, waaronder warme madeleine met honing, het echte orgelpunt.