Back to search results

Caillou
1520

Verfijnd, afgelijnd en detailrijk. Vanuit de centrale, open keuken komen creaties die een doordachte en zorgvuldige hand verraden. Voor chef Sander Van de Walle is een gerecht pas helemaal af wanneer het er ook perfect uitziet. Zijn voorliefde voor desserten en fijne patisserie en zijn expertise in dat segment zien en proeven we al bij de eerste amuses. Een signatuur die hij doorheen het menu tot en met de mignardises strak aanhoudt. Knap hoe hij daarbij het evenwicht tussen smaak, textuur en presentatie bewaart. Zoals in een zeer intens en delicaat smakende tartaar van langoustine met granité van appel en citroengras. Zijn creaties smaken rijk, complex en zijn tegelijkertijd glashelder zodat veel uitleg niet meer nodig is. Ook dat is een kwaliteit.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Sunday Closed

Team

Camille Steenhuyse Hostess
Frederik Deceuninck Owner
Keith Couhysder Sommelier
Sander Van De Walle Chef

Also recommended Restaurants

Il Trionfo

1520

Paul Parmentierlaan 203, Knokke-Heist

12:00-15:00 — 19:00-21:15

Escabèche

1520

Dumortierlaan 94, Knokke-Heist

12:00-13:30 — 19:00-21:00

Bristol

14,520

Zeedijk 291, Knokke-Heist

12:00-14:30