Leuk ogend eigentijds bistroconcept met zuid-gericht terras op de Dumortierlaan waar chef Tom Vermeire borg staat voor een door de seizoenen aangedreven menukaart. Diverse tapas als voorgerecht met daarnaast rijke salades zoals een traditionele caesarsalade. Beetgare ravioli gevuld met asperges, stukjes asperges en romige velouté als starter. Daarna bestellen we dezelfde seizoenslekkernij die ook gekookt, licht gebakken en afgewerkt met Spaanse berghesp bijzonder goed in de smaak valt. Specialiteit van het huis is half gegaarde tonijn met wokgroenten, noedels en wasabi.
Maandag | 12:00-14:30, 18:30-21:00 |
---|---|
Dinsdag | 12:00-14:30, 18:30-21:00 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 12:00-14:30, 18:30-21:00 |
Vrijdag | 12:00-14:30, 18:30-21:00 |
Zaterdag | 12:00-14:30, 18:30-21:00 |
Zondag | 12:00-14:30, 18:30-21:00 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.