Chef Gilles Stallaert en Noortje Claes namen dit gekend restaurant met veel historie over. Het interieur bleef deels behouden, het hout werd lichter geschuurd en verlichtingsarmaturen werden veranderd. De oude roodbruine tegelvloer en het homarium aan de bar bleven behouden alsook de deels open keuken. Het restaurant is niet al te groot en kent door knusse zitbanken een aparte gezelligheid. Gebakken zeetong komt met perfecte textuur en fijne botersaus op het bord. Filet van Simmental rund is met evenveel zorg bereid en verrijkt met prima bearnaise en heerlijke frieten. Café glacé zorgt ervoor dat ook in het zoete segment de gasten een voldaan gevoel krijgen. Een mooie nieuwkomer voor wie de klassieke keuken koestert!
Maandag | 12:00-14:00, 18:00-22:00 |
---|---|
Dinsdag | 12:00-14:00, 18:00-22:00 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 12:00-14:00, 18:00-22:00 |
Vrijdag | 12:00-14:00, 18:00-22:00 |
Zaterdag | 12:00-14:00, 18:00-22:00 |
Zondag | 12:00-14:00 |
Van november tot april: Woensdag, donderdag en zondagavond gesloten.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.