In een verfijnde en informele setting niet ver van het Albertplein geniet men van een verzorgde brasseriekeuken. De voorzijde kreeg een paar jaar geleden een moderne veranda uitbouw mee die bij mooi weer helemaal opengaat en waar het aangenaam toeven is. Vitello tonnato met gebakken coquilles en zomertruffel komt fraai gepresenteerd op het bord. Vol-au-vent van hoevekip met kalfszwezeriken, beukenzwammen en frietjes gepresenteerd in knapperig bladerdeeg is een klassieker van het huis en pleziert door extra mousseline.
Maandag | 12:00-14:00 |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Vrijdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Zaterdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Zondag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
juli & augustus ook open op maandagavond
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.