Chocolatier M

Niet alleen in het voetbal kan je de dubbel halen. Ook als chocolatier. Zo behaalde David Maenhout, de allereerste Gault&Millau Chocolatier van het Jaar, recent als eerste de titel van Chocolate Personality of the Year. Wat is zijn geheim? Een steeds doordachte aanpak met als resultaat bijzonder evenwichtig werk. Nog een kenmerk is de manier waarop hij de eigenheid van origine chocolade zoals aciditeit of fruitigheid met momenteel 11 variëteiten genuanceerd en subliem vormgeeft. Bijzonder in zijn oeuvre is de praline met duindoornbes, erkend als West-Vlaams streekproduct.

Openingstijden

Maandag 10:00-18:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag 10:00-18:00

schoolvakanties elke dag open 

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2013

Ook aan te raden Chocolatiers

Van Nueten Chocolates

Lippenslaan 170, Knokke-Heist

10:00-18:00

Neuhaus

Dumortierlaan 139, Knokke-Heist

10:00-18:00