Internationaal Cartoonfestival

  • 2022-07-09 — 2022-08-28
  • Cultuurcentrum Scharpoord

CARTOONFESTIVAL 2022 – Waar is da feestje?

Wat hebben we het feesten gemist! Van de spontane thuisfeestjes tot de grote festivalweides. Mensen houden van feesten. We hebben zelfs een heel arsenaal aan feesten: religieuze feesten, persoonlijke feesten, staatsfeesten, sportfeesten, festivals, kermissen… Elke reden is goed voor een feestje. En zelfs zonder reden feesten we graag omdat het goed voelt.

Kom jij deze zomer mee feesten op het Cartoonfestival Knokke-Heist met de crème de la crème van Belgische cartoonisten? Zij gingen opnieuw enthousiast aan de slag voor het Cartoonfestival! In de gratis expo hangen er cartoons van 18 gerenommeerde cartoonisten van eigen bodem. Onder hen bekende namen, maar ook jonge talenten die de uitdaging aangingen om het thema ‘Feest!’ te vereeuwigen in spitsvondige spotprenten. Het Cartoonfestival is in 2022 aan zijn 61ste editie toe en vindt plaats van 9 juli tot en met 28 augustus 2022 in Cultuurcentrum Scharpoord.

Ook de geselecteerde cartoons van de twee cartoonwedstrijden van Knokke-Heist, De Gouden Hoed & Press Cartoon Belgium, zijn opnieuw van de partij. En de populaire creatieve workshops voor de kinderen vinden terug ‘s middags plaats van maandag tot en met vrijdag.

Kortom: cartoonpret voor jong en oud!