Carcasse, verkozen als vierde beste steakrestaurant ter wereld, heeft recent in Knokke, in de charmante Oosthoek, een nieuwe vestiging geopend. Geheel trouw aan het gedachtegoed om alles van kop tot staart aan te bieden, engageert dit restaurant van Hendrik Dierendonck zich voor dierenwelzijn en richt de zaak op een toekomstbestendige aanpak. De koelkasten centraal in het restaurant geplaatst en de open keuken kenmerken het transparant karakter ook eigen aan de eerste zaak in Koksijde. We zien een grote keuze aan gerijpt vlees en verfijnde charcuterie om de meest kritische carnivoor te bekoren. De gekende witte pens van Dierendonck komt met fregola die zoals een risotto geserveerd wordt en is afgewerkt met Parmezaanse kaas en crumble van noten. Een toefje crème van dragon zorgt voor een zeer aangename combinatie tussen vlees en pasta. Côte à l’os van Holstein is perfect gebakken, goed gekruid en smelt door zijn mooi vetmarmering zacht in de mond. Diverse leuke garnituren maken het feest compleet. Nieuw in Knokke. En met twee koksmutsen nieuw opgenomen in de gids.