Anneke en Kristoffel Depaepe vormen de vijfde generatie vishandelaars. Basis van het volgehouden succes is hun aanpak. Ze houden het traject van de voedselwaardeketen tussen visser en consument bijzonder klein wat resulteert in een ultravers aanbod. Anneke is daarenboven geschoold als chef en staat garant voor fijne gerechten zoals paling in ’t groen, bouillabaisse met pittige rouille, paella en garnaalkroketten die ze nog volledig met de hand maakt. Kreeftenbereidingen met onder meer exemplaren uit de Noordzee en zeevruchtenschotels behoren tot de specialiteit van het huis.
Maandag | 09:30-18:00 |
---|---|
Dinsdag | 09:30-18:00 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 09:30-18:00 |
Vrijdag | 09:30-18:00 |
Zaterdag | 09:30-18:00 |
Zondag | 09:30-13:00 |
schoolvakanties alle dagen open van 9:30-18:00
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.