Het trendy van ‘veld tot vork principe’ is al vele jaren een vast principe in deze beenhouwerij. Rundvlees van eigen kweek komt vanuit de wei via de slachterij in de ruim gevulde toonbank. Al vier generaties lang kweekt deze familie op de boerderij in Knokke-Heist Belgische blauw-wit runderen die vrij kunnen grazen op de uitgestrekte graslanden. Naast vers vlees vindt men in deze zaak een grote keuze aan fijne charcuterie en tal van kant-en-klare bereidingen die thuis nog maar weinig tijd en zorg vergen. Vandycke heeft verder twee traiteurzaken in Knokke (Lippenslaan 117) en Heist (Graaf d’Ursellaan 30).
Maandag | 08:00-19:00 |
---|---|
Dinsdag | 08:00-19:00 |
Woensdag | 08:00-19:00 |
Donderdag | 08:00-19:00 |
Vrijdag | Gesloten |
Zaterdag | 08:00-19:00 |
Zondag | 08:00-19:00 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.