Midden jaren zestig vestigde Roger Hillewaere zich als slager in Duinbergen. Een succesvolle zaak die door zoon Patrick werd overgenomen en nadien sinds 2009 door medewerker Stefaan Claeys met behoud van de oorspronkelijke naam als respectvol statement werd verdergezet. Tal van charcuteriespecialiteiten waaronder filet d’Anvers worden in eigen atelier en volgens het recept van Roger zaliger ambachtelijk en met dezelfde fierheid vervaardigd. Voor het rundvlees werkt hij nog steeds samen met de zoon van de lokale kweker uit de beginjaren waarmee hij dieren in wei of stal selecteert. Ambachtelijke tradities en zin voor kwaliteit gaan al meer dan een halve eeuw hand in hand.
Maandag | 07:30-18:30 |
---|---|
Dinsdag | 07:30-18:30 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 07:30-18:30 |
Vrijdag | 07:30-18:30 |
Zaterdag | 07:30-18:30 |
Zondag | 07:30-18:30 |
van november tot april open op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.