Al meer dan tien jaar geniet Sel Gris op de zeedijk in Duinbergen bekendheid om zijn evenwichtige en fijn genuanceerde keuken. Chef Frederik Deceuninck pakte dit jaar met een vernieuwd interieur uit om zijn ambitie kracht bij te zetten. Sel Gris is zeer luxueus ingericht en voorzien van een feilloze afwerking die voor optimaal comfort zorgt. Uit de keuken komen gerechten die plezieren door hun perfecte kooktijden, intense smaken, gevarieerd karakter en sublieme afwerking. Hapjes zijn een toonbeeld van smaakopbouw en detailvolle presentatie. Mooi hoe de chef half gegaarde zalmforel combineert met Granny Smith appel, bloemkool, ziltige plantjes en rijkelijk geserveerde kaviaar. Risotto met lente-ui, oesters, gerookt Holsteinrund en afgewerkt met schuim van champagne charmeert door zijn fijne beet en complexe smaken. Anjouduif komt op de karkas gebraden onder een zeer smakelijke kruidenkorst met fijne saus opgewerkt met likeur van dennennaalden. Origineel kaasgerecht rond cremeux van Brugse platte kaas en gekonfijte babykreeft als voorbode op finaal orgelpunt rond kalamansi, witte chocolade en frambozen. Een adres om te koesteren!
Maandag | 12:00-14:00, 19:00-21:00 |
---|---|
Dinsdag | 12:00-14:00, 19:00-21:00 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 12:00-14:00, 19:00-21:00 |
Zaterdag | 12:00-14:00, 19:00-21:00 |
Zondag | 12:00-14:00, 19:00-21:00 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.