Knokke kent enkele culinaire instituten waar één of meerdere generaties voor continue kwaliteit zorgen. Restaurant Lispanne van Stefan Louagie en Elke Wentein behoort tot deze categorie. Sinds het midden van de jaren zeventig vestigden de ouders van Stefan dit huis van vertrouwen met een even bescheiden als smaakvolle keuken. Producten uit de Noordzee en polders worden met bekwame hand bereid. Denk daarbij aan gebakken zeetong of pladijsfilet met mosseltjes, tomaat en fijne puree. Of aan fijn Limousin rundvlees naast sappige hoevekip met boontjes en afgewerkt met geurige dragonsaus.
Maandag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Vrijdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Zaterdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Zondag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.