Het aanbod van Keurslager Dirk pleziert door zijn uitgebreide keuze en smaakvol karakter. Naast kwaliteitsvol vers en gerijpt rundsvlees afkomstig uit eigen land en Ierland biedt deze zaak een boeiend assortiment aan charcuterie uit eigen atelier. Witte pensen smaken smeuïg en vol, beenham pleziert door zijn fris en natuurlijk karakter en de ‘préparé’ is fijn gekruid. Diezelfde zorg kenmerken evenzeer talrijke bereidingen zoals gevulde kwarteltjes, vol-au-vent of lamsnavarin. In de winter wachten zuurkool, hutsepot en wildbereidingen op kritische fijnproevers.
Maandag | 08:00-19:00 |
---|---|
Dinsdag | 08:00-19:00 |
Woensdag | 08:00-19:00 |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 08:00-19:00 |
Zaterdag | 08:00-19:00 |
Zondag | 08:00-19:00 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.