Chef Ignace De Savoye kan in Knokke terugblikken op een indrukwekkende staat van dienst als ambassadeur van de verzorgde, klassieke mariene keuken. In een klassiek ingericht interieur toont hij met dagverse producten zijn kunnen en zijn hechte band met de Noordzee. De ingrediënten primeren, hijzelf staat nederig ten dienste om hun meerwaarde smaakvol vorm te geven. Garnaalkroketten zorgen voor een nostalgisch gevoel aan tafel net als andere evergreens zoals gebakken zeetong met tartaar of bearnaise. Paling in ’t groen maakt zowel door beet als kleur indruk en tarbot of kabeljauw wordt onberispelijk sappig gepocheerd of geroosterd met daarbij karaktervolle hollandaise of mousseline. Hoppescheuten zijn in het seizoen een attractie op zich door hun buitenmaats formaat en delicate bereiding.
Maandag | 12:00-13:30, 18:10-20:30 |
---|---|
Dinsdag | 12:00-13:30, 18:10-20:30 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 12:00-13:30, 18:10-20:30 |
Zaterdag | 12:00-13:30, 18:10-20:30 |
Zondag | 12:00-13:30, 18:10-20:30 |
Kerstavond, kerstdag, Oudejaar en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.