Chef Ignace De Savoye kan in Knokke terugblikken op een indrukwekkende staat van dienst als ambassadeur van de verzorgde, klassieke mariene keuken. In een klassiek ingericht interieur toont hij met dagverse producten zijn kunnen en zijn hechte band met de Noordzee. De ingrediënten primeren, hijzelf staat nederig ten dienste om hun meerwaarde smaakvol vorm te geven. Garnaalkroketten zorgen voor een nostalgisch gevoel aan tafel net als andere evergreens zoals gebakken zeetong met tartaar of bearnaise. Paling in ’t groen maakt zowel door beet als kleur indruk en tarbot of kabeljauw wordt onberispelijk sappig gepocheerd of geroosterd met daarbij karaktervolle hollandaise of mousseline. Hoppescheuten zijn in het seizoen een attractie op zich door hun buitenmaats formaat en delicate bereiding.

Openingsuren

Maandag 12:00-13:30, 18:10-20:30
Dinsdag 12:00-13:30, 18:10-20:30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-13:30, 18:10-20:30
Zaterdag 12:00-13:30, 18:10-20:30
Zondag 12:00-13:30, 18:10-20:30

Kerstavond, kerstdag, Oudejaar en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten

Locatie

  • Dumortierlaan 18
    8300 Knokke-Heist

In de buurt

Roots

Lippenslaan 278
09:00-15:00
Australian Home Made Ice Cream

Australian Home Made Ice Cream

Dumortierlaan 2A
11:30-22:00

La Bottega

Zoutelaan 25
Vandaag gesloten

Kazen Loobuyck

Zoutelaan 31
Vandaag gesloten

Atelier Lucas

Koninginnenlaan 9
Vandaag gesloten
Café de Paris

Café de Paris

Van Bunnenplein 29
12:00-14:00,18:00-21:30