Het restaurant van Fleur Boussy en Edwin Menue blijft met zijn leuk ogend interieur, prima persoonlijke service en originele auteurskeuken een gevestigde waarde in Knokke en omgeving. In de keuken ervaren we een evolutie van soms experimentele composities naar een pure productkeuken. Het exotisme maakt plaats voor een meer toegankelijke benadering waarbij de gerechten evenzeer blijven boeien en verrassen. In de frisse hapjes herkennen we nog duidelijk de frivole tapasstijl van de chef. De stijlbreuk proeft men opmerkelijker in de gerechten nadien zoals in een bereiding van langoustine met zure room, bieslook en gel van citrusvruchten waarbij een cappuccino van het schaaldier een echte smaakbom is. Gerookte paling krijgt extra smaak in een verfijnde jus op basis van dashi en yuzu. Een creatie rond duif met rode biet, kers en tonka is het beste bewijs waarmee de chef zijn evolutie accentueert. De duif is op de barbecue gegaard en vormt met een subtiel rokerige smaak een verfijnd contrast met licht zure kersen en smaak van tonkabonen die in een saus op basis van de karkas knap verweven zit. Een spannend spel van zoet en zuur is met perzik, watermunt, duindoornbes en crème van citroen een verfrissend nagerecht.
Maandag | 12:00-13:00, 19:00-20:00 |
---|---|
Dinsdag | 12:00-13:00, 19:00-20:00 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 12:00-13:00, 19:00-20:00 |
Zaterdag | 12:00-13:00, 19:00-20:00 |
Zondag | Gesloten |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.