Met vol smakende gerechten etaleert chef Stefan Billiau zijn engagement om een verfijnde bistrokeuken tot leven te brengen. Hij kiest daarvoor zorgvuldig zijn producten uit om ze met minimale behandeling te bereiden. Schoolvoorbeeld zijn krokant en sappig gebakken sliptongetjes met keurig gesneden friet van polderaardappelen vergezeld van een aangename salade. Als klassiek geschoolde chef en aanhanger van traditionele gerechten combineert hij nauwkeurig gegaard kalfsvlees met een knapperig gebakken stuk zwezerik en nostalgisch boeket van erwten, wortelen en krielaardappelen. Frivool dessert rond witte chocolade, frambozen en parfum van yuzu met decorum van hazelnoten vormt een fris en aromatisch slot.

Openingsuren

Maandag 12:00-14:00, 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00, 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00, 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00, 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00, 18:30-21:00

Locatie

  • Dumortierlaan 73
    8300 Knokke-Heist

In de buurt

Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien

Dumortierlaan 75
08:00-18:00
Delicious

Delicious

Dumortierlaan 79
08:00-18:00

Tomatous

12/20

Dumortierlaan 83
12:00-14:30, 18:30-21:00

Les Délices d’Emilie

Dumortierlaan 99
Vandaag gesloten

Dah Makan

14/20

Dumortierlaan 64
Vandaag gesloten
Traiteur Benoit

Traiteur Benoit

Dumortierlaan 66
Vandaag gesloten