Met vol smakende gerechten etaleert chef Stefan Billiau zijn engagement om een verfijnde bistrokeuken tot leven te brengen. Hij kiest daarvoor zorgvuldig zijn producten uit om ze met minimale behandeling te bereiden. Schoolvoorbeeld zijn krokant en sappig gebakken sliptongetjes met keurig gesneden friet van polderaardappelen vergezeld van een aangename salade. Als klassiek geschoolde chef en aanhanger van traditionele gerechten combineert hij nauwkeurig gegaard kalfsvlees met een knapperig gebakken stuk zwezerik en nostalgisch boeket van erwten, wortelen en krielaardappelen. Frivool dessert rond witte chocolade, frambozen en parfum van yuzu met decorum van hazelnoten vormt een fris en aromatisch slot.
Maandag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Vrijdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Zaterdag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Zondag | 12:00-14:00, 18:30-21:00 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.