©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme
©Heikki Verdurme

Een chef die na 25 jaar zijn concept volledig omgooit en zichzelf succesvol heruitvindt, toont durf en zin voor een nieuw toekomstperspectief. Samen met echtgenote Sandra Vandegeuchte en sous chef Philip Vandamme bouwde Bart Desmidt zijn zaak om tot een kleinschalig boetiekstijl restaurant waar via open keuken en eettoog de connectie met de gast centraal staat. Zoals in het verleden focust hij op doordachte bereidingen van nobele producten die voor de ogen van de gasten in de vorm van een vast belevingsmenu smaak en vorm krijgen. Daarbij toont hij respect voor verfijnde ingrediënten door ze vaak op leuke manier te presenteren. Voorbeeld is zeebaars die in een avocado cannelloni gebracht wordt met tamarinde. Of lokale grijze garnalen verwerkt in krokant van kippenvel met crème van basilicum. Inventief is een croque van wulken en dragon net als het gekende signatuur gerecht, tartaar van wagyu met Gillardeau oester in een bal verwerkt met oesterpoeder. Na deze exquise hapjes volgt Noorse langoustine met tomaat, burrata en vanille als voorproefje op een sublieme warme soufflé gemaakt van de jus uit de kop van het schaaldier vermengd met tomaat. Traditioneler is in boter gegaarde tarbot op bedje van gepekelde aardappel en lamsoor dat rijkelijk belegd is met kaviaar. Kaas uit de Savoie is de basis van een elegante compositie met Australische truffel, abrikozencompote en gemarineerde wortel. Kersen uit de lokale polder vormen met chocolade en citroenmelisse een rijk en verfrissend slotakkoord.

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-12:30, 19:00-19:30
Donderdag 12:00-12:30, 19:00-19:30
Vrijdag 12:00-12:30, 19:00-19:30
Zaterdag 12:00-12:30, 19:00-19:30
Zondag Gesloten

Locatie

  • Zeedijk 267
    8300 Knokke-Heist

In de buurt

De Traiteur by Vandycke

De Traiteur by Vandycke

Graaf d’Ursellaan 30
09:00-19:30

Old Fisher

Heldenplein 33
12:00-14:00, 18:00-21:00

Moeder Babelutte

Graaf d'Ursellaan 6
08:00-18:30

Moeder Babelutte

Lippenslaan 220
08:00-18:30

Vishandel Depaepe

Knokkestraat 20A
09:30-18:00

Royal Punjab

Kardinaal Mercierstraat 28
10:30-22:30