Reeds meer dan dertig jaar maakt deze zaak zijn naam waar. In dit atelier wordt inderdaad ambachtelijk werk geleverd waarvan het resultaat zowel een ontbijt, lunch, namiddagbreak, aperitief of diner smaakvol vormgeeft. Een breed assortiment brood gemaakt met onder meer zuurdesem naast boterontbijtkoeken vormen de basis van het aanbod. Klassiekers uit het patisseriesegment zoals fijne éclairs en cannelé de Bordeaux naast citroencake en paardenkoppen gevuld met zachte praliné tonen op diverse domeinen professionele expertise. Tal van hartige kant-en-klare bereidingen om comfortabel en zorgeloos thuis te tafelen, maken het repertoire compleet.
Maandag | 7:30-18:30 |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 7:30-18:30 |
Vrijdag | 7:30-18:30 |
Zaterdag | 7:30-18:30 |
Zondag | 7:30-18:30 |
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
We gebruiken je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.